Kledinglijn Dyanne Beekman bij C&A

Na haar eigen lingerielijn brengt styliste Dyanne Beekman nu ook een kledinglijn op de markt. Het gaat om een verzameling onderling te combineren basics voor vrouwen, die vanaf aankomende zaterdag te koop zal zijn in alle filialen van C&A.

Haar droom om een betaalbare collectie te creëren is hiermee verwezenlijkt. "Ik vind het belangrijk dat kleding van goede snit en kwaliteit is. Dat het een goede pasvorm heeft, de juiste accenten legt op een lichaam en dat het gemaakt is van mooi materiaal", aldus Beekman. "Tegelijkertijd wil ik ook dat de kleding voor iedereen betaalbaar is. Dat is wat ik met deze collectie geprobeerd heb te realiseren."

C&A was niet de eerste winkelketen waar Beekman aan dacht. Maar nadat ze met hen om tafel had gezeten, bleek dat het naar eigen zeggen de beste mogelijkheid was om haar plannen uit te voeren. “C&A heeft landelijke dekking en bedient vrouwen in alle leeftijdscategorieën. Daarnaast beschikken ze over goede productielocaties die niet alleen heel snel produceren, maar ook nog mens- en milieuvriendelijk. Dat had ik op een andere manier nooit voor elkaar kunnen krijgen", aldus Beekman. De introductie in de winkels wordt ondersteund met een tv-commercial, abri's en de Dyanne stijlgids die wordt meegestuurd met diverse damesbladen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!