Genomineerden Starters Award bekend

De drie genomineerde retailers voor de Accon avm Starters Award zijn bekend. De genomineerden zijn Grapedistrict uit Amsterdam, Footsie uit Dordrecht en Plus Supermarkt uit Alkmaar. De uiteindelijke winnaar valt op 31 oktober 2007 tijdens het Retailgala in Hilversum in de prijzen.

De Accon avm Starters Award is onderdeel van de Visa Retail Jaarprijs, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt uitgereikt. De titel is de belangrijkste prijs in de Nederlandse detailhandel. Een onafhankelijke jury van vakmensen uit de branche heeft de aanmeldingen van winkels beoordeeld. Daarbij is onder meer gelet op personeel, service, onderscheidend vermogen, economisch beheer en resultaat.

“Vooral de twee laatste criteria zijn van belang voor de Accon avm Starters Award”, stelt Peter Feijtel, bestuursvoorzitter van Accon avm. “Met de Starters Award willen we een impuls geven aan startende ondernemers. De award spreekt waardering uit en wil nieuwkomers binnen de retail aanmoedigen, maar ze ook vooral eens in het zonnetje zetten.”

Nominatie: Wijnwinkel Grapedistrict, Amsterdam & Utrecht
Jurycommentaar: Echte startende ondernemers, origineel concept, in een volwassen markt toch een niche gevonden, goed uitgevoerd en gepresenteerd. Bewandelen niet alleen maar de gebaande wegen, maar zette stevig in op de consumentenmarkt, horeca en multimedia.

Nominatie: Kinderschoenenwinkel Footsie!, Dordrecht
Jurycommentaar: Valt met name op door gewaagd winkelconcept en uitstekende ondersteunende bedrijfsinformatie en bedrijfsplan. Echte startende onderneemsters.

Nominatie: Plus Supermarkt, Alkmaar
Jurycommentaar: Zeer ondernemende aanpak in een volwassen markt. Talloze extra’s worden in de formule bijgebouwd, waardoor toch de idee van een “local hero” ontstaat. Alles goed uitgevoerd, met maximale aandacht voor de klant.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!