DA benoemt nieuwe directieleden

Drogisterijketen DA heeft haar directie versterkt. Per januari 2008 treden Gert Blaauw en Gert Bos in dienst als respectievelijk directeur Winkeloperatie en directeur Logistiek. Het managementteam van de organisatie is daarmee volgens de organisatie op volle sterkte.

Gert Blaauw wordt bij DA Retailgroep verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de operationele activiteiten. Onder zijn verantwoordelijkheid vallen drie districtsmanagers die in totaal twaalf regiomanagers aansturen. Blaauw is onder meer werkzaam geweest bij Etos. Daar was hij verantwoordelijk voor de operationele ontwikkeling en het resultaat van 160 winkels.

De volledige logistieke operatie van DA komt voor rekening van Gert Bos. Hij stuurt daarbij de twee distributiecentra in Den Bosch en Zwolle aan alsmede de afdeling replenishment. Gert Bos is afkomstig van Quantore Europe – groothandel in kantoorartikelen - waar hij werkzaam is geweest als manager Logistiek. Daarvoor heeft hij diverse logistieke posities bekleed in de foodretail.

Klik hier om het persbericht te lezen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!