Nederlander heeft weinig kookkennis

De kennis van Nederlanders van koken, ingrediënten en keukenapparatuur is beperkt. Dat blijkt uit het marktonderzoek KookstudioTrends2007 van de stichting European Cookery school Association. Nederlanders koken wel steeds gezonder en bewuster. De Italiaanse keuken blijft de meest populaire keuken in de kookstudio en de Aziatische keuken is in opkomst.

Het Kookstudiotrends-onderzoek vond voor het eerst plaats en werd gehouden onder de 420 bestaande kookstudio’s in Nederland. Met het onderzoek wil de onlangs opgerichte stichting European Cookery school Association in kaart brengen wat de belangrijkste trends zijn in de kookstudiobranche en hoe deze branche zich ontwikkelt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!