Apple maakt dunste laptop ter wereld

Géén nieuwe versie van de iPhone, maar een ultradunne laptop, de MacBook Air. Dát moet de klapper worden van Apple in het jaar 2008.

Topman Steve Jobs presenteerde dinsdag de plannen van het bedrijf uit Cupertino voor komend jaar, tijdens MacWorld in San Francisco. Waar veel Europeanen naar hebben uitgekeken, een nieuwe en betere versie van de iPhone, dat blijft een kwestie van de lange adem. Het wordt geen 3G-versie, waar vooral de Europese markt met zijn modernere netwerken op zit te wachten, maar slechts een software-update voor de bestaande iPhone. Bovendien is er nog geen duidelijkheid wanneer de iPhone op de Nederlandse markt zal worden geïntroduceerd.

Apple wil dit jaar vooral scoren met een slechts 19,3 millimeter dunne notebook, waarmee het de dunste laptop ter wereld heeft geproduceerd. Een indrukwekkend apparaat, dat ondanks zijn geringe omvang snel en draadloos is.

Voor de Amerikaanse markt gaat Apple tevens zijn pijlen richten op het verhuren van films, via de bekende software iTunes. Europa moet hier nog op wachten. Verwacht wordt dat het later dit jaar op de Europese markt verschijnt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!