Hamburger van 100 euro bij Burger King

In chique Londense wijken als Kensington en Chelsea zet Burger King een hamburger van honderd euro op het menu. De fastfoodketen hoopt met het luxe product het kwaliteitsimago te versterken, van fastfood- naar casual dining concept. Ook tijgergarnalen en biefstuk moeten op de kaart komen te staan.

De hamburger wordt gemaakt van het vlees van het Japanse Wagyu-rund. Ook de toppings zijn luxe met dure kazen en truffels. Burger King overwoog foie gras als topping, maar uit vrees voor dierenactivisten kwam de keten hier op terug.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!