Management buy-in Eurobrands door Henk Havinga

Henk Havinga, directeur Mode bij Intres BV, gaat een management buy-in doen van Eurobrands in Bodegraven. Deze buy-in zal per 1 juni 2008 worden geëffectueerd.

Henk Havinga ziet met deze management buy-in een oude ambitie vervuld: die van het zelfstandig ondernemerschap. "Hiermee zie ik een droom in vervulling gaan. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in na jarenlang met veel plezier bij Intres te hebben gewerkt."

Oscar van den Ende, algemeen directeur Intres B.V.: "Ik respecteer de beslissing van Henk Havinga, al is het jammer dat zo'n ervaren manager in het vak onze organisatie verlaat. De stap naar een management buy-in is overigens logisch, want Eurobrands past uiteindelijk niet in onze strategie. We willen als Intres facilitair zijn voor leden en leveranciers en niet zélf leverancier zijn. Eurobrands was en blijft preferred supplier voor een vijftigtal belangrijke Intres-leden."

De management buy-in heeft geen gevolgen voor de medewerkers. Taco Ubbink voerde vanuit Intres reeds de directie over Eurobrands en zal als statutair directeur in dienst te treden bij Eurobrands. Binnen Intres wordt momenteel gezocht naar opvolgers voor Havinga en Ubbink.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!