‘Duurzaam ondernemen staat centraal’

Op 17 en 18 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht voor de tweede maal de beurs easyFairs SHOP plaats. Een van de thema’s die centraal staan deze dagen, is duurzaam ondernemen.

Exposanten die oplossingen bieden met een duurzaam tintje mogen dan ook op wat extra aandacht rekenen, aldus een persbericht van de organisatie. EasyFairs ziet deze ‘groene draad’ tijdens de beurs als een extra reden voor bezoekers om naar de beurs te komen. ‘Bezoekers worden op deze manier wegwijs gemaakt in de marktkansen die gepaard gaan met duurzaamheid, evenals het ecologische en sociale aspect.’

Na een eerste editie in 2007, waarbij werd afgetast naar welk niveau de organisatie de beurs kon tillen, is easyFairs vastbesloten de aankomende beurs beter en groter te maken dan vorig jaar. Naast een breed aanbod van exposanten, wordt bezoekers de kans geboden om zich onder te dompelen in de nieuwste trends en innovaties in de sector. Op die manier wordt ernaar gestreefd om easyFairs® SHOP hét retailplatform voor de Nederlandse markt te maken.

Kijk voor meer informatie/inschrijven op easyFairs.com/SHOP-NL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!