Horeca zet in op duurzaamheid

Veel horecaondernemers stoppen geld in het duurzamer maken van hun onderneming. Dit blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek van de vakbeurs Horecava.

Ruim negentig procent van de ondernemers zegt te investeren in duurzaamheid, de helft zelfs meer dan in 2009. Meer dan de helft (57 procent) houdt binnen het bedrijf rekening met duurzaamheid, slechts een procent van de respondenten doet dit nooit.

Tachtig procent van de ondernemers gaan ‘groener’ om met het energieverbruik, 54 procent gebruikt duurzame ingrediënten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!