Voor een lening naar Kruidvat

Consumenten die om geld verlegen zitten kunnen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening nu ook terecht bij Kruidvat. De formule zegt de eerste winkel te zijn in Nederland die dergelijke leningen aanbiedt. Volgens Kruidvat is dit een betaalbaar en veilig alternatief voor bestaande financieringsvormen.

Het Kruidvat doorlopend krediet is mogelijk voor bedragen tussen 2500 en vijftigduizend euro. Klanten kunnen zelf beslissen wanneer zij geld opnemen en aflossen. Met een speciale betaalkaart kan geld worden gepind bij diverse geldautomaten. De rente van het doorlopend krediet bedraagt 6,5 procent op jaarbasis. De persoonlijke lening is af te sluiten voor bedragen tussen 2500 en vijftigduizend euro met een looptijd van 24 tot 120 maanden. De rente bedraagt, onafhankelijk van het leenbedrag, 7,4 procent.

“Met de introductie van beide financieringsvormen speelt Kruidvat in op de behoefte van de consument naar veilige en betaalbare vormen van lenen”, aldus Bert Verhoef, directeur inkoop general merchandise. “Bij Kruidvat kunnen klanten tegen zeer gunstige voorwaarden met eenduidige tarieven op een veilige manier lenen om extra financiële ruimte te creëren.”

Kruidvat brengt haar leningen onder bij Santander Consumer Finance Benelux B.V., een specialist op het gebied van consumptief krediet die binnen Europa actief is in zeventien landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!