BCC opent online schadeshop

Elektronicaretailer BCC introduceert als eerste retailer in Nederland een webwinkel met schadeproducten. De elektronicaketen biedt in haar online schadeshop nieuwe modellen aan die volledig functioneren, maar lichte transportschade hebben of beschadigd zijn door verplaatsing in de winkels. Ook zijn de laatste exemplaren van bijvoorbeeld koelkasten, wasmachines en vaatwassers met flinke kortingen te koop.

In de webshop geeft de retailer aan de hand van foto’s en indicatiepijlen bij elk uniek schadeproduct aan waar een kras of deuk zit. In de bestaande webwinkel zal BCC bij elk nieuw product of apparaat aangeven of er een voordelig schademodel aanwezig is.

“In onze filialen die beschikken over een schadehoek staan altijd wel een paar licht beschadigde apparaten. Het grote voordeel echter van het online aanbieden van al onze schadeproducten en laatste modellen is het nationale bereik. Deze scherp geprijsde producten zijn nu voor iedereen in Nederland toegankelijk en we bezorgen ze desgewenst aan huis”, aldus Erik Jansen, manager marketing en new business.

Alle schadeproducten en laatste modellen hebben standaard minimaal twee jaar garantie en kunnen geruild worden tegen de normale voorwaarden die op alle BCC-producten van toepassing zijn. Ook kunnen klanten gebruikmaken van extra servicepakketten, zoals het BCC Service Pluspakket en de BCC Installatie Service.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!