Zeeman kan vraag boxers niet aan

Textielsuper Zeeman kan de grote vraag die is ontstaan naar de gratis boxershorts en hipsters niet meer aan. De retailer ontketende een ware hype door de felgele stukjes textiel gratis weg te geven en creëerde zo een anti-fashionstatement.

De boxers en hipsters blijken het ontzettend goed te doen onder mensen die een statement willen maken tegen dure onderbroekenmerken. “Er is heel veel vraag naar. Het loopt storm”, aldus een woordvoerster van Zeeman tegenover De Telegraaf. “Jongeren dragen tegenwoordig hun broek op half zevenen laten hun Dolce & Gabbana of Armani-boxershort er bovenuit steken. Wij wilden laten zien, weliswaar met een knipoog, dat je met Zeeman net zo cool bent.”

Marketingdeskundige Kitty Koelemeijer vergelijkt de rage met die van de rode Dirk-tas. “Het is heel slim hoe Zeeman dit brengt. Bij het woord gratis gebeurt er iets in het hoofd van de koper. Wanneer mensen dit lezen, hebben ze direct het gevoel dat ze het moeten hebben. Gratis staat er, maar je legt er wel 3,90 euro voor neer. Als Zeeman twee euro plus 1,90 euro verzendkosten vroeg, zou het veel minder aanslaan bij klanten.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!