Grapedistrict komt met online wijnadviseur

Consumenten die wijn kopen op de website van wijnretailer Grapedistrict, kunnen de hulp inroepen van een online adviseur. Met een druk op de knop verschijnt een chat-scherm zodat je meteen al je vragen kunt stellen aan de wijnadviseur.

“De Grapedistrict wijnadviseur beantwoordt alle wijnvragen en surft mee over de site”, aldus Freek Padberg van Grapedistrict. “Het chat-scherm blijft tijdens het bezoek op de website in elke nieuwe pagina zichtbaar. Daarnaast kan je ook e-mail, Skype of de ouderwetse telefoon gebruiken om advies te vragen.”

Padberg voegt toe: “En om het allemaal nog persoonlijker te maken zetten we elke werkdag de webcam aan tussen twee en vijf uur ‘s middags, met elke dag een andere Grapedistrict adviseur en een ander thema.”

Daarnaast kunnen consumenten op de website, die onlangs is vernieuwd, hun eigen profiel aanmaken zodat een persoonlijke omgeving binnen de website wordt gecreëerd. “Hier kunnen zij bijvoorbeeld hun favorieten toevoegen en voorzien van commentaar. Ook kunnen alle oude bestellingen worden ingezien.”

GrapeDistrict telt naast de webshop acht fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Rotterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!