Uniqlo wil flink uitbreiden

De Japanse moderetailer Uniqlo heeft 8300 vierkante meter gehuurd op 5th Avenue New York. Deze ruimte zal gebruikt worden voor kantoor, opslag en de nieuw te openen flagshipstore. Dit paradepaardje van Uniqlo zal groter worden dan eerste Uniqlo-winkel in New York.

Daarnaast wil Uniqlo wereldwijd sterk uitbreiden. Zo zijn er inmiddels ook flagshipstores geopend in onder meer Parijs, Londen en Moskou. Het Japanse topwarenhuis Takashimaya sluit juist haar vestiging op 5th Avenue. Deze Japanse retailer gaat haar internationale focus juist verleggen van de VS naar Aziatische landen.

De Uniqlo-winkel in trendy SoHo heeft een vloeroppervlakte van 3.300 vierkante meter. “We zijn succesvol in onze SoHo-winkel, dus hebben we op korte termijn de opening van meer winkels in New York gepland”, aldus een woordvoerder van Fast Retailing. “Deze nieuwe winkel op 5th Avenue wordt heel groot en vergt veel voorbereidingstijd. Als we in New York een kleinere locatie vinden, dan zou die eerder open kunnen dan die op 5th Avenue”.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!