Jumbo opent drie nieuwe vestigingen

Jumbo Supermarkten opent binnenkort drie vestigingen. Dat meldt de formule dinsdag in een persbericht. In Utrecht en Breda worden Super de Boer vestigingen omgebouwd tot Jumbo, die eind juni zullen openen. Begin juli opent de formule in Utrecht ook nog een gloednieuwe vestiging.

Volgens het persbericht gaan alle medewerkers van Super de Boer over naar Jumbo Supermarkten. In de sluitingsperiode van tweeënhalve week, waarin de vestiging wordt omgebouwd, krijgt het personeel een opleiding, waaronder de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. “Dit zijn beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service”, aldus een woordvoerder van de supermarkt in het persbericht.

De teams worden daarnaast uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers en mensen die van andere Jumbo winkels komen. Tevens worden de winkels uitgebreid met een versplein waar de klant keuze heeft uit dagverse producten, zoals kaas, vleeswaren en brood. Ook wordt het assortiment flink uitgebreid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!