Vrouw neergestoken in HEMA

Een tbs-patiënt heeft dinsdag een 61-jarige vrouw uit Boekel neergestoken in de HEMA in Uden. De dader was onder begeleid verlof boodschappen aan het doen en is direct na de steekpartij aangehouden. Over de toedracht van de steekpartij is nog niets bekend.

"Het lijkt erop dat er geen enkele aanleiding was voor de steekpartij", aldus een woordvoerder van de politie. Deze gaf tevens aan dat de verwondingen van het slachtoffer mee lijken te vallen. De tbs’er verblijft normaal gesproken in een kliniek in het nabijgelegen Zeeland.

Henk Hellegers, burgemeester van Uden, vreest door de achtergrond van de dader onrust in de regio. De burgervader geeft aan dat het tientallen keren per week gebeurt dat mensen met begeleid verlof gaan. Er loopt een afspraak dat de cliënten niet gaan winkelen in het dorpje Zeeland. "Het is beleid dat door anderen is bepaald. Dat is niet aan ons. We kunnen ze niet de toegang ontzeggen. Natuurlijk zit ik er wel mee in de maag. Een bezoekster van ons winkelgebied is slachtoffer geworden. Er is volop reden om ongerust te zijn."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!