Handelsreis voor retailers naar Vietnam

De waarde van de retailsector in Vietnam is sinds 2002 jaarlijks met dertig procent gestegen. De waarde van de markt wordt voor 2013 op 107 miljard dollar geschat (79 miljard euro). Om Nederlandse professionals in retail inzicht te geven in de kansen van retailen in Vietnam organiseert MeetIn van 10 t/m 16 oktober een handelsreis naar het Aziatische land.

De handelsmissie is in opdracht van Agentschap NL (EVD Internationaal) en wordt georganiseerd in samenwerking met Pricewaterhouse Coopers en Vietnam Trade Center International. Het doel van de missie is het leggen van nieuwe handelscontacten en het intensiveren van reeds bestaande relaties voor retailers en diens toeleveranciers. Voorbeelden zijn bedrijven die zich bezig houden met beveiliging, koeltechnieken, betalingssystemen, back office, maar ook leveranciers van foodproducten aan hypermarkten of modemerken aan modeketens.

De reis is bedoeld voor retailers, toeleveranciers aan retail, investeerders en projectontwikkelaars. Het programma bevat een seminar en er worden gezamenlijke bezoeken gedaan aan onder meer retailers (zowel de gangbare markten als het high end luxe segment), hypermarkten, lokale markten, toeleveranciers en concrete investeringsprojecten. Ook is er mogelijkheid tot netwerken. Individuele wensen worden zoveel mogelijk opgenomen in het programma.

De kosten voor deelname bedragen 500 euro, excl. btw. Individuele kosten, zoals reis- en verblijfkosten, zijn voor eigen rekening. Professionals in retail kunnen meer informatie over de handelsmissie verkrijgen via Jasper Brommet van MeetIn, 030-410100 of jasper@meetin.eu.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!