Nieuwe directieleden voor Shoeby/Lake Side

Moderetailers Shoeby en Lake Side hebben hun directie uitgebreid met Marc Estourgie als ceo en Sven Bleekemolen in de functie van coo. Dat melden de retailformules, verenigd in het bedrijf Shoeby/Lake Side, in een persbericht. 

Estourgie was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor C&A België en Luxemburg. Daarvoor gaf hij onder andere leiding aan Marca Nederland, een zusteronderneming van C&A. Bleekemolen heeft tot nu toe gewerkt bij onder meer het modemerk WE en vervulde tot voor kort bij O’Neill de functie van Global Division Director Lifestyle.

“Shoeby en Lake Side zijn inspirerende retailers in de mode-industrie. In tegenstelling tot andere modemerken in deze tijden van crisis maakt Shoeby/Lake Side een enorme groei door", aldus Estourgie en Bleekemolen. "Het is de snelst groeiende retail- en franchiseorganisatie in de modebranche van de afgelopen jaren. Daar maken wij graag onderdeel van uit en wij dragen natuurlijk graag een steentje bij aan een nog groter succes.” 

Shoeby/Lake Side heeft de ambitie om in de komende twee jaar nog ongeveer honderd winkels te openen in Nederland en ook de expansie in het buitenland verder door te zetten. De huidige directie, bestaande uit Mieke van Deursen en Hans den Arend, heeft er vertrouwen in dat Estourgie en Bleekemolen daarin een belangrijke rol kunnen vervullen. “Marc en Sven zijn vanuit hun ervaring in de mode-industrie bij uitstek in staat om deze groei samen met het huidige management te realiseren.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!