C&A ontkent aantijgingen

Kledingformule C&A ontkent de beschuldigingen die zijn geuit in de Volkskrant van 3 en 4 september. De artikelen beweren dat de Indiase textielfabrikanten KPR Mills en Quantum Knits goederen produceren voor C&A. “Dit is absoluut niet waar”, reageert een C&A-woordvoerder. “Er is geen contractuele overeenkomst tussen C&A en een van deze twee bedrijven. Dit betekent dat er dus in geen van deze bedrijven voor C&A wordt geproduceerd.”

Voorafgaand aan de plaatsing van een order door C&A, wordt volgens de formule eerst een inspectie gehouden door SOCAM, de organisatie die verantwoordelijk is voor het houden van audits/onderzoeken bij alle huidige en mogelijk toekomstige leveranciers van C&A.

Deze onderzoeken worden gehouden om te kunnen garanderen dat alle leveranciers zich houden aan de ethische normen van C&A en de lokale juridische wetgeving. Al deze vereisten worden kenbaar gemaakt aan de leveranciers met de ‘Code of Conduct voor de Levering van Goederen’ voorafgaand aan de plaatsing van enige order.

Lees ook: Kritiek op C&A en H&M

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!