VanHaren schaart zich bij beste werkgevers

Winkelketen vanHaren Schoenen is in de prijzen gevallen bij de Beste Werkgever Awards 2010. De schoenenfornule werd winnaar van het thema leiderschap met een 8,1.

“We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het creëren van meer duidelijkheid in onze communicatie naar de medewerkers. Vooral op het gebied van functie-inhoud, competenties en de te behalen doelstellingen. Dat komt nu tot uitdrukking in de scores, waar we vanzelfsprekend erg blij mee zijn”, reageerde HR manager Anita van Doorn van de retailer.

Red Bull Nederland won twee prijzen, op de thema’s werksfeer (8,5) en engagement (8,7). In de categorie bedrijven met meer dan duizend werknemers won het Utrechtse Movares de prijs voor algemene tevredenheid; bij bedrijven met minder dan duizend medewerkers ging deze prijs naar Rijk Zwaan uit De Lier.

Het Beste Werkgevers onderzoek wordt gehouden door Effectory. Ruim 1.700 organisaties hebben in 2009 en 2010 de kans gehad om deel te nemen aan het onderzoek. In totaal is bij 369 organisaties het onderzoek uitgevoerd, waarbij ruim 190 duizend respondenten hun mening hebben gegeven.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!