Fusie voor aanbieders digital signage

Digital signage aanbieders POSTV en MediaHotspots gaan fuseren. Dit maakte beide bedrijven maandag bekend.
Door de combinatie ontstaat een digital signage netwerk van 250 supermarktlocaties verdeeld over formules als Plus, SuperCoop, Coop, C1000 en Jumbo. Deze locaties begroeten samen ruim 3,5 miljoen bezoekers op weekbasis. Via centraal aangestuurde beeldschermen op de winkelvloer en bij kassa's, worden bezoekers middels een mix van redactionele en commerciële boodschappen geïnformeerd. De nationale en locale aanbiedingen van de betreffende supermarkt vormen hierin een belangrijk onderdeel.

Door de fusie, die gesteund wordt door een stevige financiële injectie, komt er een einde aan een bewogen periode voor POSTV en de bij haar aangesloten ondernemers. De combinatie van het gekozen business model en de malaise in de adverteerderswereld brachten POSTV op een punt dat het voortbestaan werd bedreigd. 

In de toekomst zal het gefuseerde bedrijf nieuwe digitale diensten aan gaan bieden, waarbij meer omzet en formuleondersteuning het doel zijn. Tevens zijn er plannen om in 2011 vernieuwende promotie producten aan te bieden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!