Eerste La Place Express op Schiphol geopend

De eerste La Place Express op Schiphol is vrijdag 5 november officieel geopend. De keten moet klanten 24 uur per dag een gezonde en makkelijke maaltijd aanbieden.

In La Place worden de gerechten ter plekke bereid, waarbij gasten via de open keuken kunnen zien hoe alle ingrediënten verwerkt worden. La Place wil bij voorkeur biologische ingrediënten van lokale producenten gebruiken.

Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers van Schiphol is trots op de eerste La Place Express outlet op een luchthaven. “Het versassortiment biedt een echte toegevoegde waarde aan ons horeca-aanbod op Schiphol. Het bieden van meer gezonde, biologische en verse maaltijden, ondersteunt onze ambitie om ‘Europe's Preferred Airport’ te zijn."

De officiële opening was een symbolisch startsein voor de samenwerking tussen La Place en HMSHost. "Voor onze nationale passagiers is La Place niet alleen heel bekend en herkenbaar, maar wordt ook het concept hoog gewaardeerd”, aldus Dawn Wilding, vice president HMSHost Europe and Middle East. "Bij de ontwikkeling van dit gebied is daarom, in samenspraak met Schiphol, gekozen voor dit nationaal krachtige concept. Wij verwachten veel van de samenwerking met La Place."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!