Kleertjes.com verkoopt aandelen

De online succeswinkel Kleertjes is voor tweederde in handen gekomen van investeerders. Oprichtster en algemeen directeur Claudia Willemsen van de webwinkel in baby- en kinderkleding heeft de aandelen verkocht om te kunnen groeien in het buitenland. Dat meldt het Financieele Dagblad.

Volgens de directeur is kleertjes.com de afgelopen jaren zo hard gegroeid dat er soms stappen zijn overgeslagen. “De interne organisatie moet nog een geoliede machine worden. Als we willen uitbreiden naar het buitenland, moeten we eerst in Nederland volwassen worden. Ik ben ervan overtuigd dat andere dat beter kunnen realiseren dan ik”, aldus Willemsen.

Willemsen startte in 2003 met een startkapitaal van 2400 met de internetshop. De aanleiding voor kleertjes.com kwam voor uit frustratie, met een fulltimebaan had de moeder weinig tijd om de stad in te gaan en op internet was nauwelijks kleding voor kinderen te koop, vond Willemsen. De afgelopen drie jaar steeg de omzet met 240 procent tot 10,7 miljoen euro in 2009.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!