Jaarlijkse verkiezing ‘Logistieke Webshop van het Jaar’

Met de groei van e-commerce in Nederland worden de logistieke aspecten van de online winkels steeds belangrijker. Om een goede logistiek in de e-commerce sector te stimuleren, hebben vereniging Logistiek management (vLm), DeliveryMatch en de multichannel e-commerce vakbeurs Webwinkel Vakdagen de verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar in het leven geroepen.

Hiermee willen de organisaties het verbeteringsproces van de logistiek voor e-commerce accentueren. De prijs Logistieke Webshop van het Jaar zal door een vakjury jaarlijks worden toegekend aan de webshop die aantoonbaar excelleert op het gebied van logistiek.

Toetsingscriteria zijn onder meer originaliteit/innovatieve karakter van de logistieke oplossingen, kosteneffectiviteit, klantvriendelijkheid en after sales organisatie (onder meer retouren).

Webshops kunnen zich vanaf het voorjaar van 2011 kandidaat stellen of kunnen door anderen kandidaat gesteld worden. Het selectie- en jureringproces vindt plaats in de tweede helft van 201. De vakjury komt na een voorselectie tot vijf genomineerde webshops, daaruit worden drie finalisten gekozen.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in een speciaal prijsuitreikings-event tijdens de Webwinkel Vakdagen in Januari 2012. De drie finalisten mogen zich tijdens dit event presenteren. Daarna maakt de jury de winnaar bekend.

Kijk voor meer informatie op www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!