Bol.com groeit sterk in België

Online mediawinkel bol heeft het afgelopen jaar zijn verkopen in België bijna zien verdubbelen. De webwinkel breidt daarom zijn service voor Belgische klanten verder uit. Zo is het nu ook mogelijk om bestellingen bij één van de, in België veelgebruikte, 570 Kialapunten af te laten leveren.

Bol.com kreeg er sinds augustus van dit jaar ruim tienduizend Belgische klanten bij. De webwinkel voegde die maand flink wat elektronica, speelgoed, Belgische boeken en muziek toe aan zijn assortiment. “We hadden verwacht dat de verbeteringen effect zouden hebben, maar dat het zo snel, zo explosief groeit, is een aangename verrassing voor ons. Steeds meer Belgische, en vooral Vlaamse, klanten weten de betrouwbare en snelle levering, het aanbod en de lage prijzen die we bieden te waarderen”, zegt Daniel Ropers, algemeen directeur bij bol.com.

Bij de zuiderburen staan, net als in Nederland, boeken en muziek nog steeds bovenaan de lijst met populairste artikelen. Speelgoed en pda’s maken nu ook hun intrede in de top 20.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!