Billion Dollar Babes opent shop-in-shops

Het Belgische modemerk Billion Dollar Babes gaat binnenkort drie shop-in-shops openen. Dat schrijft Fashion United op haar site. Het merk, dat bestaat uit basic jersey stretch kleding, zal daarnaast een online showroom lanceren voor winkeliers. "Geen tijdverlies in de files en de dag erop wordt alles in de winkel geleverd", aldus oprichtster Marilie van Goethem. 

“Het concept one size fits all met enkel basics, sloeg aan bij veel Belgische en Nederlandse vrouwen", aldus Van Goethem. De jersey stretch kleding maakt ze in één maat, maar past volgens het ex-model alle vrouwen van maat 36 tot 44. Ook is de kleding geschikt als zwangerschapskleding.

Via de virtuele showroom is het voor retailers nu mogelijk om bestellingen te plaatsen, die een dag later in de winkel worden bezorgd. “We proberen zo flexibel mogelijk te zijn voor onze klanten. Bij ons hoeven ze geen grote hoeveelheden te bestellen, we vragen om een minimum van zes stuks", aldus Van Goethem.

Het label, dat in 2005 werd opgericht, opende april vorig jaar haar eerste flagshipstore in Antwerpen. De shop-in-shops van Billion Dollar Babes zullen herkenbaar zijn door de roze uitstraling, de strikjes en het logo. Waar de winkels geopend zullen worden is nog onduidelijk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!