Koopjesplatform voor kleinere moderetailer

Uitverkoopinnederland.nl is een onlangs gelanceerd koopjesplatform waar moderetailers hun afgeprijsde kleding aan de man kunnen brengen. De site mikt vooral op kleinere retailers met of zonder webwinkel. Voorwaarde is dat zij tenminste één fysieke winkel hebben en maximaal vijf. De winkeliers moeten een vast bedrag per jaar betalen en kunnen dan een onbeperkt aantal afgeprijsde producten op de site plaatsen.

Initiatiefnemer Perry Pieterse stelt dat retailers op deze manier met minimale inspanningen maximaal gebruik kunnen maken van e-commerce. De site neemt namelijk het werven van klanten, de financiële afwikkeling en het verpakkingsmateriaal voor zijn rekening. “Je ziet vaak dat deze ondernemers maar moeilijk gevonden worden op internet, omdat mensen buiten de gemeente hun naam niet kennen”, aldus Pieterse. “Ze investeren relatief veel in hun site en/of shop, maar het rendement is klein. Door de schaal van ons platform kunnen ze bij meer consumenten onder de aandacht komen.”

Winkeliers moeten per order anderhalve euro aan het platform afstaan. Eind deze maand kunnen consumenten daadwerkelijk op de site bestellen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!