'Moose in the city' brengt Scandinavië naar Antwerpen

Antwerpen heeft er met ‘Moose in the city’ een nieuw winkelconcept bij. De store brengt Scandinavië naar de stad en moet volgens de bedenkers ‘voor een volledig nieuwe winkelbeleving zorgen’.

“Mensen, dieren, natuur, geschiedenis en design gaan in Scandinavië harmonieus samen. Ze worden allemaal door elkaar beïnvloed, maar laten voldoende ruimte om zichzelf te ontwikkelen”, aldus initiatiefnemers Jan van Hoof en Patrick Lathouwers. “Dat is ook het idee achter Moose in the City: een harmonieuze eenheid, met verschillende onderdelen.”

De heren werkten eerder voor AS Adventure, The North Face, Lotto en ProFoot en openen nu een winkel die het hele jaar door Scandinavische producten aanbiedt, in de categorieën kledij, design, accessoires, boeken, sports en outdoor. “Scandinavië staat voor kwaliteit, verfijning en degelijkheid: waarden die in het huidige consumentengedrag te vaak uit het oog worden verloren, ook in ons land”, aldus Van Hoof en Lathouwers.

De winkel, met een oppervlakte van bijna vierhonderd vierkante meter, opent in de week van 19 augustus zijn deuren aan de IJzerenwaag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!