Fonq.nl-ceo maakt kans op LOEY-Award

Patrick Kerssemakers, ceo van e-commerce bedrijf Fonq.nl, is genomineerd voor de LOEY Award. Voor de prijs voor de beste online ondernemers van Nederland zijn er in totaal vijf genomineerden, zo schrijft Twinkle Magazine online. Ook Pieter van Does van Adyen, Peter Driessen van Spil Games, Floris Rost van Tonningen van Hyves en Erik Schut van WoodWing maken kans op de prijs.

“De LOEY Award, wat staat voor Leading Entrepeneur Of the Year, is voor die persoon die door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen een inspirerend voorbeeld voor anderen is en zo tevens het belang van online ondernemerschap voor de Nederlandse economie onderstreept”, aldus de organisatie van de Awards.

Kerssemakers bouwde Fonq.nl, voorheen bekend als Mailorder Solutions en Mailorder Licenses, in relatief korte tijd uit tot een groot bedrijf en boekte afgelopen jaar een omzetgroei van 43 procent. In april werd het bedrijf voor zestig procent overgenomen door Wehkamp-moeder RFS Holland Holding. Kerssemakers hield een aandeel van tien procent in het bedrijf.

De jury bestaat uit bekende namen als Reinout Oerlemans, Annemarie van Gaal en bol.com’s Daniel Ropers. De winnaar van vorig jaar, Stephan Bosman van reisreviewsite Zoover, neemt naast hen plaats.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!