Ontslagen bij overname Dexcom Holdings

Er vallen ontslagen bij de ophanden zijnde overname van Dexcom Holdings door branchegenoot BAS Group. Het hoofdkantoor van Dexcom in Den Bosch zal worden opgeheven, waardoor ongeveer negentig arbeidsplaatsen komen te vervallen.

“De betrokken medewerkers zijn vandaag op de hoogte gesteld en er wordt hen een traject aangeboden waarbij ze naar een nieuwe baan worden begeleid.” De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid in de huidige winkels van Dixons en Dynabyte, aldus Dexcom Holdings.

Volgens Dexcom Holdings zullen Dixons en Dynabyte profiteren van innovatieve systemen en de succesvolle onlinestrategie. “Klanten kunnen daardoor flexibel online en offline winkelen. Zij zullen profiteren van altijd scherpe prijzen, nog snellere levering en een actueel en innovatief productaanbod”, aldus Dexcom Holdings.

Door de overname wordt BAS Group, onder meer eigenaar van MyCom, een van de grootste computer- en elektronica-(r)etailers in Nederland, zo meldt het concern. De NMa moet nog groen licht geven voor de geplande overname.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!