Paazl neemt Dynalogic op in bezorgsysteem

Softwarebedrijf Paazl neemt de bezorgdiensten van Dynalogic op in zijn systeem voor webwinkels. Daarmee krijgen Nederlandse webshoppers meer keuze in dagen en momenten waarop ze een online bestelling willen ontvangen.

“Negen van de tien shops in Nederland geeft zijn klant niet de keuze op welke dag en hoe laat hij een bestelling wil ontvangen. In Engeland en Amerika is dat wel anders", aldus Bernard Schreiner van Paalz. Klanten van webwinkels die met Paalz werken kunnen hun voorkeur aangeven, waarna het bedrijf op zoek gaat naar een bezorgdienst die de wens kan inwilligen. "Ik denk dat dit een middel wordt voor winkeliers om zich te onderscheiden van de rest."

Met een andere innovatie van het bedrijf kunnen klanten van de honderdtwintig webwinkels die met Paazl werken op Google Maps bekijken waar hun bestelling zich bevindt. Tevens wordt de klant gewaarschuwd wanneer een bezorging later is dan verwacht.

Paazlsoftware heeft zicht op de bezorgroutes en -tijden van bedrijven als PostNL, DHL Selektvracht, Fedex, DPD. Wekelijks behandelt het bedrijf twintigduizend tot veertigduizend orders.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!