Smaak.nl start samenwerking Smulweb

Online supermarkt Smaak.nl is een samenwerking aan gegaan met recepten- en restaurantsite Smulweb. Dat schrijft Emerce.nl. Bezoekers van Smulweb kunnen in het vervolg met een druk op de knop de boodschappen voor een recept online bestellen.

“Al met 0,1 procent conversie, krijgen we het met de bezoekcijfers van Smulweb flink druk”, aldus Frank van Oirschot, oprichter van NFR online food retail, moederbedrijf van Smaak.nl. Voor de samenwerking heeft het bedrijf een white label shop ontwikkeld met een selectie van gerechten die bestelbaar zijn. “Op korte termijn zullen deze gerechten ook worden geïntegreerd in de algehele database, wat betekent dat bezoekers, bij het zoeken naar een recept, ook recepten te zien krijgen waarvoor de boodschappen direct te bestellen zijn”, aldus Van Oirschot.

Voor Smulweb is de nieuwe samenwerking onderdeel van een strategie om op steeds meer manieren haar leden te inspireren en diensten aan te bieden. Met de nieuwe winkel op de website, de app’s en het deze week verschenen print magazine wil Smulweb in hoog tempo haar propositie versterken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!