Bagels & Beans biedt klanten lichttherapie

Klanten van koffieketen Bagels & Beans kunnen sinds deze week tijdens het nuttigen van een drankje of een bagel een kwartier lang gratis lichttherapie krijgen. Het licht is afkomstig van de Luminette, een speciale lichttherapiebril, die deze week voor het eerst in Nederland wordt geïntroduceerd. Met deze actie wil Bagels & Beans de collectieve ‘winterdip’ van haar klanten tegengaan.

Het tekort aan licht in de donkere wintermaanden veroorzaakt door heel het land klachten als (aanhoudende) vermoeidheid, verminderde energie, concentratieproblemen en een grote behoefte aan slaap. Het bioritme van het lichaam wordt ontregeld en loopt niet meer gelijk met het natuurlijke ritme van de dag. Met de Luminutte, die door de brilvorm het voordeel heeft dat de gebruikers hun volledige bewegingsvrijheid behouden, wordt via een speciaal holografisch vizier licht aan de ogen afgegeven. Een kwartiertje lichttherapie herstelt het bioritme, waardoor het lichaam op de juiste tijden van de dag de juiste lichaamstoffen produceert.

“In landen als Noorwegen en Zweden is het al heel normaal dat lichttherapie wordt aangeboden in openbare gelegenheden om het tekort aan daglicht in de donkere wintermaanden aan te vullen,” aldus Ronald Bakker, oprichter van Bagels & Beans. “We zijn zeer verheugd dat we nu in al onze vestigingen deze persoonlijke service kunnen bieden. Blije, opgewekte en energieke mensen, dat is ons doel!’’ Lichttherapie bij Bagels & Beans is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling, maar is vooral bedoeld als een prettige ‘verlichting’ van de winterdip.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!