Lingeriewinkel voor vrouwen met grote cupmaat

Vrouwen met een grote cupmaat kunnen sinds kort terecht op Annadiva.nl. De webwinkel, opgericht door Mariëlle van der Loo, richt zich exclusief op vrouwen met grote borsten.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om leuke lingerie te vinden als je een grote cupmaat hebt. Ik heb eerst geadverteerd op Facebook. Toen ik binnen twee maanden duizend volgers had, sterkte dat me in het idee dat er behoefte is aan een gespecialiseerde lingeriewinkel als deze”, vertelt Van der Loo.

“Er is wel wat concurrentie, maar niet op het niveau van onze webwinkel. We geven veel service en advies en we hopen lid te worden van Thuiswinkel.org. En ik heb me laten scholen door lingerieontwerper Lore Krauland, waardoor ik beter in kan kopen. Dat scheelt enorm in de retouren.”

De lingeriecollectie wordt geïmporteerd uit Engeland. “Meer dan de helft van de Britse vrouwen heeft cupmaat D of groter. De Nederlandse vrouw krijgt ook steeds grotere borsten, mede door het steeds eerder beginnen met de pil. Dat werkt in ons voordeel”, aldus Van der Loo.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!