Office komt naar Europa

De Britse multibrand schoenenretailer Office gaat uitbreiden naar het Europese vasteland. Dat schrijft Fashion United online. Office investeert dit jaar 1 miljoen pond in een verbouwing van de website en de lancering van online shops in het buitenland. Medio 2012 wil de retailer de eerste bestellingen hebben ontvangen uit Frankrijk en Duitsland.

“Het is een opmaat voor de opening van winkels in die landen”, aldus ceo Brian McCluskey. De retailer wil de komende periode de voorraad- en magazijnsystemen vernieuwen om de groei van de online verkoop te kunnen bijhouden. "Het platform dat we nu gebruiken is hetzelfde dat vroeger zo'n 250 duizend pond per jaar opbracht. Nu wordt online zo'n tien procent van onze totaalomzet gegenereerd, maar met een vernieuwde website kan dit verder groeien," aldus McCluskey.

Office heeft 179 verkooppunten in Groot Brittannië, verdeeld over zelfstandige winkels en shop-in-shops bij House of Fraser, Topshop, Harvey Nichols en Selfridges. Office verkoopt schoenen voor dames, heren en kinderen van het eigen merk Office, maar ook merken zoals Adidas, Caterpillar, Fly London, Hunter, Nike, Rubber Duck en Ugg Australia.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!