The Society Shop werkt samen met chef-kok

Herenmodewinkel The Society Shop gaat een samenwerking aan met chef-kok Ron Blaauw. De aanschaf van een nieuwe garderobe en culinair genieten gaan vanaf nu hand in hand om de winkelbeleving te vergroten.

Iedere zaterdag en zondag verzorgt Ron Blaauw een aantal culinaire hoogstandjes voor The Society Shop aan de van Baerlestraat in Amsterdam. De aankleding van de culinaire brigade van Ron Blaauw door de winkel is  belangrijk, stelt de retailer. De outfits zijn comfortabel, zomers en passend bij de uitstraling van Blaauw. “Wij staan voor culinair genieten op sterrenniveau, in een ontspannen ambiance”, vertelt Ron Blaauw.

De heren dragen een witte chino, een wit shirt, lichtblauw colbert en blauwe bretels en sneakers. De dames van het culinaire team gaan gekleed in een little black dress.

Met deze culinaire samenwerking slaat The Society Shop een nieuwe weg in. De eerste stappen voor soortgelijke samenwerkingen in andere steden zijn inmiddels gezet. De winkel hoopt op korte termijn in alle filialen een culinaire beleving aan te kunnen bieden. Want volgens de retailer geeft dit initiatief nog meer reden voor een winkelbezoek.

Volgens Jan Meerman, voorzitter van brancheorganisatie CBW Mitex, is de samenwerking een nooit eerder vertoond concept in retailland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!