Marks & Spencer opent bankfilialen

Marks & Spencer (M&S) opent in juli zijn eerste bankfiliaal. De vestiging in de Londense flagshipstore is volgens de plannen van het winkelbedrijf de eerste van vijftig bankkantoren in het Verenigd Koninkrijk, die binnen twee jaar in M&S-filialen openen.

De integratie van banken in eigen winkels biedt de warenhuisketen naar eigen zeggen een voordeel ten opzichte van concurrenten in de banksector. De M&S-kantoren hebben de openingstijden van de modezaken, terwijl concurrenten in de banksector beperkter open zijn. Klanten kunnen buiten de openingstijden ook online en telefonisch bankieren.

De retailer biedt al langer financiële diensten aan. Volgens cijfers van M&S maken zo'n drie miljoen consumenten gebruik van M&S Money, dat bestaat uit creditcards, leningen en spaarrekeningen. De warenhuisketen werkt hiertoe samen met de Britse bank HSBC.

De Nederlandse ceo Marc Bolland noemt M&S 'één van de meest betrouwbare merken in het Verenigd Koninkrijk'. "Dit hebben we voor elkaar gekregen door continu te luisteren en te reageren op de behoeften van onze 21 miljoen klanten. De bank zal voortborduren op deze waarden. De klant zal in het middelpunt van de onderneming staan."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!