Platenlabel Konkurrent start eigen webwinkel

Platenmaatschappij en distributeur Konkurrent gaat een eigen webwinkel beginnen. Volgens Konkurrent is dit hard nodig door het enorme aanbod dat de platenmaatschappij heeft. “Voor al deze titels hebben winkels de ruimte en het geld niet. Met onze eigen webshops willen we kijken of we de kansen van onze catalogus kunnen vergroten.” Op konkurrent.nl worden dan ook twaalfduizend titels aangeboden.

Consumenten die voor 14.00 uur in de online shop van Konkurrent bestellen, ontvangen het product de volgende dag thuis. Voor cd’s worden geen verzendkosten gerekend. Lp’s worden vanaf vijftig euro gratis verzonden.

De distributeur denkt zich van andere online winkels te onderscheiden met een breed assortiment en een gebruiksvriendelijke site. “De early launch-site laat duidelijk zien wat we willen: een mooie, informatieve en gebruiksvriendelijke shop, waar volop aandacht is voor zowel bekende namen, als obscure en intrigerende artiesten, nieuw en oud, in onze catalogus. Als distributeur voelen wij ons verantwoordelijk voor alle artiesten, ook als ze bijvoorbeeld Psychedelic Horseshit heten.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!