Aurora Fashions stopt samenwerking V&D

Aurora Fashions stopt met de fysieke verkoop van de labels Coast, Oasis en Warehouse in Nederland. Het Britse modebedrijf opent in september een Nederlandse webwinkel waar de labels vanaf dat moment zullen worden verkocht. Dit betekent het einde van de samenwerking met warenhuisketen V&D, die kleding van Oasis en Warehouse in verschillende winkels en online verkoopt.

Eerder dit jaar maakte Aurora Fashions bekend internationale websites te gaan openen buiten Engeland. De sites voor Duitsland, Amerika en Australië zijn al online. Nederland volgt in september en Zweden, Spanje en Frankrijk staan nog op de planning. Middels lokale sites wil het modebedrijf zijn merken sterker profileren op lokale markten.

Het Britse bedrijf gaat zich richten op een omnichannel aanpak. “Door het succes van onze bestaande multiple brand sites zijn we ervan overtuigd dat we met een online only aanpak Nederlandse klanten het beste kunnen bedienen”, vertelt cei Mike Shearwood. “Zo denken we ook de groei op de korte en middellange termijn het best te kunnen versnellen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!