V&D breidt samenwerking Mart Visser uit

Mart Visser gaat een totale najaarscollectie voor V&D ontwerpen. ‘The Collection’ is vanaf 27 augustus te vinden in 38 V&D-winkels in speciale shop-in-shops, op VD.nl en in het Duitse warenhuis Karstadt.

De hernieuwde samenwerking tussen V&D en Mart Visser is een definitief verbond. “Ik blijf in lengte van jaren bij V&D”, liet de ontwerper weten. Eerder ontwierp Visser al twee jassencollecties voor het warenhuis onder de naam ‘The Coat Collection’.

‘The Collection’ bestaat uit tachtig items, van tops tot broeken, verdeeld over vijf thema's. Omdat het een najaarscollectie betreft maakt de ontwerper voornamelijk gebruik van de kleuren zwart, wit, kobalt, koper en rood. De prijzen voor de collectie variëren van 19,99 tot 219,99 euro.

Naast deze nieuwe collectie ontwerpt Visser ook een derde ‘The Coat Collection’ voor het warenhuis, bestaande uit dertien verschillende ontwerpen. Ook deze collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij V&D, Karstadt en tevens bij warenhuis Manor in Zwisterland. Aan de jassen hangen prijskaartjes vanaf 169,99 euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!