Groupon weert voorlopig tattooshops

Kortingssite Groupon gaat de komende tijd niet in zee met tattooshops. Groupon kreeg kritiek te verduren nadat Debora Zuur uit Rotterdam bij radiozender FunX klaagde over de amateuristische tattoo die op haar buik was gezet.

Zij had een cadeaubon gekregen voor twee uur tatoeëren bij kapsalon en tattooshop Nova Rotterdam. Toen zij halverwege de behandeling haar tatoeage mocht bekijken, schrok ze zo dat zij de zaak verliet. Haar tatoeage was met bibberige hand gezet en haar naam stond fout gespeld. Bovendien had de tatoëeerder zijn pen op de buik van Zuur laten vallen, waardoor er op de desbetreffende plek een zwarte stip achterbleef. Bovendien denkt Zuur dat de hygiëne in de zaak niet in orde is. Om er zeker van te zijn dat er met schone naalden werd gewerkt, heeft de Rotterdamse een hiv-test laten doen.

Zuur trok kort na het zetten van de tatoeage bij Groupon aan de bel. De kortingssite ondernam echter geen stappen tot radiozender FunX zich ermee bemoeide. “'We vinden het echt heel vervelend en betalen de schade”, zegt een woordvoerder. Groupon onderzoekt momenteel hoe dit heeft kunnen gebeuren. De kortingssite weert tot die tijd deals voor tattooshops van haar site.

Nova Rotterdam meldde na het fiasco alleen met tatoeëerders te werken die de nodige ervaring hebben. De tattooshop hoopt met Zuur een passende oplossing te kunnen vinden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!