Genomineerden Website van het Jaar bekend

Ah.nl, bol.com, Zalando, de Bijenkorf en Otto.nl bevinden zich onder de genomineerden voor de Website van het Jaar 2012. Van 17 tot en met 26 oktober kun Nederland stemmen op de in totaal 250 genomineerde websites. De winnaar worden bekend gemaakt tijdens de Website van het Jaar Awardshow op 15 november aanstaande.

Andere genomineerde retailers zijn eBay, Groupon, iBOOD.com, Marktplaats, V&D en Wehkamp.nl. Het publiek kan in 22 categorieën zijn favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De onderscheiding voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

De Website van het Jaar Award wordt dit jaar voor het elfde achtereenvolgende jaar georganiseerd door marktonderzoeksbureau MetrixLab in samenwerking met Emerce. Met een miljoen stemmen behoort de Website van het Jaar tot de grootste publieksonderzoeken in Nederland.

Winnaars in 2011 waren onder meer IKEA, Marktplaats Auto, Google, iBOOD en Consuwijzer.nl. Naast Nederland wordt de verkiezing ook gehouden in Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, Amerika, India en Brazilië.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!