'Winkelleegstand vraagt directe actie'

Alle belanghebbende partijen rondom winkelvastgoed moeten zo snel mogelijk de handen ineen slaan, en dat allemaal in dienst van de consument. Dit standpunt lijken de deelnemers van de discussie rondom De VastgoedStelling op RetailNews met elkaar te delen.

'De oplopende winkelleegstand helpt het retaillandschap te verbeteren. Het maakt duidelijk waarin je moet investeren, waar je je moet vestigen en van welke locaties afscheid moet worden genomen', luidde de stelling. In het decembernummer van RetailTrends, dat vandaag verschijnt, worden meningen en ideeën vanuit de gevoerde discussie uitgebreid getoetst aan de hand van recente onderzoeken en voorbeelden uit de praktijk.

RetailTrends geeft onder meer inzicht in de 'probleemgebieden', toont wat de gevolgen zijn van de Europese expansiestrategie van winkelconcerns voor het vaderlandse winkelvastgoed en toetst de beeldvorming 'dat er nog altijd lustig op los wordt gebouwd'.

Ook wordt ingegaan op de consequenties van functieverandering van leegstaande winkelpanden en leest u voorbeelden uit de praktijk over de wijze waarop lokale overheden de problematiek te lijf gaan.

Het artikel 'Winkelleegstand vraagt om actie, en wel meteen' leest u in de nieuwste RetailTrends. Voor een jaarabonnement op RetailTrends, klikt u hier. U ontvangt dan elf keer per jaar RetailTrends en zes keer per jaar EtailTrends.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!