Overname Neckermann Benelux afgerond

De NMa heeft woensdag goedkeuring gegeven aan de overname van Neckermann.com Benelux door investeerder Axivate Capital. Daarmee is de overname van de thuiswinkelorganisatie formeel afgerond. De nieuwe eigenaar van Neckermann garandeert continuering van de e-commerce-activiteiten.

Axivate Capital wil, in nauwe samenwerking met het management en de medewerkers van Neckermann, ervoor zorgen dat het postorderbedrijf zich in de komende jaren succesvol verder kan ontwikkelen als een van de grootste Benelux e-tailers.

“We kunnen ons nu gaan richten op de herpositionering van het merk Neckermann.com, waardoor Neckermann.com haar strategie als e-commerce-organisatie verder uit kan bouwen”, zegt Andreas Ezinga, partner bij Axivate Capital in een persbericht.

Neckermann maakte vorig jaar al bekend dat het in Nederland 172 werknemers ontslaat. Het bedrijf wil zich in Nederland met de overgebleven 294 medewerkers nog enkel richten op e-commerce. Eerder werd de Duitse tak van Neckermann.com failliet verklaard.

Eerder: Overname Neckermann zo goed als rond

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!