Hoe efficiënt is uw magazijn?

Staat uw magazijn te vol en worden complete stellingen geblokkeerd? Vraagt u zich af of uw artikelen wel op een logische plek in het magazijn staan en hoe u het orderverzamelproces kunt versnellen?

Bezoek dan tijdens de Webwinkel Vakdagen de stand van SSI Schäfer in de logistieke zone (hal vier, standnummer L12). Aan de hand van issues waar u tegenaan loopt, geeft de magazijninrichter waardevolle tips en adviezen, die die u direct kunt toepassen in de praktijk.

Denk bijvoorbeeld aan een overzichtelijke en logische indeling met een flexibel legbordstellingsysteem dat op elk moment, ook achteraf, uit te breiden is met één of meerdere verdiepingen. Bijpassende kunststof bakken met grijpopening bieden in de afzonderlijke stellingsecties uiteenlopende combinatiemogelijkheden. Laat u hierover uitgebreid informeren. Nu inclusief gratis ontwerp!

SSI Schäfer behoort wereldwijd tot de toonaangevende totaalleveranciers en -producenten van magazijninrichtingen. Van kunststof bakken via daarbij passende magazijnstellingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!