'Dirx goedkoopste drogist'

Dirx is de goedkoopste drogisterijketen van Nederland. Dat concludeert de Consumentengids in haar maandelijkse prijsonderzoek. Het drogisterijonderdeel van supermarktketen Dirk van den Broek heeft daarnaast een breder assortiment dan vele supermarkten.

Volgens de gids van de Consumentenbond is Dirx ‘met stip’ de goedkoopste keten in persoonlijke verzorging. Over het totaal aantal gemeten artikelen is het tot zeven procent goedkoper dan Kruidvat, Etos en Trekpleister, tot acht procent goedkoper dan Dio en tot negen procent goedkoper dan DA.

De prijsverschillen loppen soms op tot dertig procent, stelt de Consumentengids. Vooral scheerartikelen blijken bij Dirx het goedkoopst. Gemiddeld zijn deze producten acht procent goedkoper dan bij alle concurrenten, inclusief supermarkten. Voor dameshygiëne-artikelen geldt eenzelfde prijsverschil.

Dirx drogist telt op dit moment 49 filialen. In het nieuwe winkelcentrum Banne Centrum in Amsterdam Noord wordt in april de vijftigste vestiging van de keten geopend. Dirx is onderdeel van het concern Dirk van den Broek Bedrijven, waarvan ook Dirck III slijterijen en D-Reizen vakantiewinkels deel uitmaken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!