Dille & Kamille wil winkelbestand bijna verdubbelen

Dille & Kamille wil de komende jaren uitbreiden naar een keten van ongeveer veertig winkels. Het familiebedrijf heeft nu 22 winkels in Nederland en België. Hans Geels is per 1 mei aangesteld als algemeen directeur om 'de groei te versnellen en in goede banen te leiden', luidt het woensdag gepubliceerde persbericht.

Daarbij moet de van Stichting CliniClowns Nederland overgekomen bestuurder ervoor zorgen dat de keten het concept van 'natuurlijke eenvoud' duidelijker uitdraagt. "De communicatie kan meer helder en kernachtig worden weergegeven om mensen die geïnteresseerd zijn in ons bedrijf beter te bereiken", laat een woordvoerster weten aan RetailNews.

Geels neemt onder meer de algemene zaken over van Marius van Sprang, die op zijn beurt het nieuwe aandachtsgebied business to business onder zich krijgt. "De sterke groei van onze organisatie en alle activiteiten die daarbij horen, maken het nodig om de bestaande aandachtsgebieden te herschikken en een nieuwe toe te voegen", verklaart oprichter en aandeelhouder Freek Kamerling. Ook wordt Van Sprang algemeen directeur van Dilka, de groothandelsvennootschap die alle artikelen voor de winkels inkoopt, importeert en distribueert. "Dilka verzorgt eveneens de logistieke afwikkeling van onze sterk groeiende webwinkel", vult Kamerling aan.

Zelf trekt de oprichter zich terug uit de operationele zaken. Hij gaat de functie van gedelegeerd commissaris combineren met zijn pensioen.

Eerder: Directeur van CliniClowns naar Dille & Kamille

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!