Bezorgde C1000-ondernemers bundelen krachten

De C1000-ondernemers die bezorgd zijn over de ombouw naar Jumbo-winkels beginnen een belangenstichting. Dit terwijl Jumbo en het ondernemersbestuur van C1000 laten weten dat er ‘constructieve voortgang’ plaatsvindt in de integratiebesprekingen. Dat schrijft Levensmiddelenkrant.

Uit de rondgang die door Levensmiddelenkrant is gedaan blijkt dat een deel van de achterban van C1000 niet blij is. Zij zijn ontevreden over de onderhandelingstactiek van het bestuur, maar ook over de compensaties die Jumbo wil maken voor de ombouw. De ondernemers willen zich daarom sterker profileren onder de Stichting Belangenbehartiging C1000. “Dit is hard nodig om onze rechten beter te kunnen waarborgen op termijn”, aldus een anonieme ondernemer.

Voorzitter van het C1000-bestuur Hans van Well doet er alles aan om de situatie in de hand te houden. “Natuurlijk wordt niet iedereen in al zijn wensen voorzien. Maar dat kan niet altijd”, aldus Van Well. Wel laat hij weten dat de transitieperiode naar Jumbo vaststaat en uitgevoerd kan worden. Jumbo laat weten niet bekend te zijn met de klachten van de C1000-ondernemers. “Iedere ondernemer ontvangt een duidelijke meerjarenbegroting onderbouwd met omzetanalyse en een investeringsbegroting. Die helderheid is voor iedereen van belang, want geen enkele ondernemer zal op basis van een onduidelijk toekomstbeeld keuzes maken”, aldus de supermarktketen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!