12 x boekenwinkels en Noë’s pop-up etalage

Een rondje bijzondere boekenwinkels en het Belgische label Noë dat haar pumps door het land rijdt, passeerden op Facebook.

Boekhandels staan wereldwijd onder druk. Ook in eigen land vindt een saneringsgolf plaats. Voor RetailTrends reden met de rubriek 12x een rondje langs bijzondere boekenwinkels te maken. Opdat we hopen dat de boekenpaleizen overeind blijven. Onze ‘eigen’ Polare-winkel in Maastricht mag uiteraard niet ontbreken. Verder ook voorbeelden uit onder meer Argentinië , Mexico en China.

De webwinkel Vindict WINE heeft in Amsterdam zijn eerste fysieke winkel geopend. Op Facebook een beeldimpressie van de vestiging aan de Elandsgracht. Elk onderdeel van de winkelinrichting heeft 'een intens leven gekend'. Zo is de vloer gemaakt van steenschotten uit oude steenfabrieken. De toonbank is opgebouwd uit oude industrielockers en hergebruikte damwanden. De wijnen worden gepresenteerd in en op schoenkasten die afkomstig zijn uit de Puma-fabriek in voormalig Tsjecho-Slowakije.

Verder: ieder zijn eigen IKEA-cover, het Poolse wodkamerk Zubrowka met één van onze favoriete productverpakkingen, de like-teller Fliike en weer eens een uithaal naar Abercrombie & Fitch.

Volg ons ook op Facebook.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!