Metamorfose FRS-winkels voltooid

Free Record Shop heeft zijn 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe concept. Na de doorstart in juli is er tien weken lang gewerkt aan een metamorfose van de vestigingen. Met een vernieuwde uitstraling en een hernieuwd assortiment met ‘hot items’ in muziek, film, games en boeken hoopt de keten zich weer op de kaart te zetten.

“Samen met onze trouwe leveranciers zijn we erin geslaagd om onze winkels in korte tijd weer up-and-running te krijgen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Het komende jaar zal het nieuwe Free Record Shop zowel in de winkels als online steeds meer gestalte krijgen”, aldus ceo Roland van Geest. In het vernieuwde winkelconcept staat het ‘hot entertainment’ al bij binnenkomst in de winkel centraal. Ook is er samen met Studio 100 een zogeheten 'kids corner' ontwikkeld.

De heropening op 14 oktober valt exact 42 jaar na de opening van de eerste Free Record Shop-vestiging in Schiedam. Met een actieperiode met veertien aanbiedingen in een periode van veertien dagen gaat de keten deze mijlpaal vieren. Klanten die nog een oude Free Record Shop-cadeaubon hebben liggen, kunnen deze inleveren voor een boekje met kortingsbonnen.

Free Record Shop telt 49 winkels in Nederland, 68 filialen in België en drie in Luxemburg.

Eerder: Free Record Shop zet in op tweedehands

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!